torsdag den 2. juli 2009

Nu bliver vi endnu flere.............

Hej alle,

vi har en lille nyhed her fra vores familie.
Jeg er sørme blevet gravid igen - og denne gang kunne vi helt selv. Det er vi ret stolte over:-)Men det er også meget mærkeligt at gennemgå et så opslidende forløb på Dronninglund Sygehus, som det var med Philip, og så stå her nu og være gravid uden hjælp. Det er vist sket for mange før os - men vi kan fortælle jer, at det er en underlig fornemmelse og følelse.

Vi troede ikke rigtig på det før skanningen viste, at den var god nok. Og det gjorde den igår.....
Desværre kunne Peter ikke få fri her i sommervarmen, så min partner igår var mor. Det tror jeg, hun syntes var ret fantastisk -- at se det lille barnebarn så lille og alligevel så tydelig på skanningen.

Jeg må konstatere, at lægerne ikke er til at snakke med, når man har fået 2 kejsersnit før. Jeg ville gerne gå almindeligt i fødsel, men der var ingen diskussion, så datoen er allerede sat. Den 6. januar kommer der er lille nyt familiemedlem til verden, hvis resten af graviditeten går som planlagt. Og det gør den---------------- vi behøver ikke mere drama fra den kant. Det var så rigeligt sidst.

Kan i alle have en god sommer. Det regner vi bestemt med. Vi starter ferie i næste uge - herligt.

Knus fra alle os

2 kommentarer:

Karen sagde ...

Kære Ane Og Peter! kæmpe stort tillykke og good look, hvor vidunderligt, det kan vel næsten ikke blive større lykke for jer som familie. Er Philip ok igen efter weekenden?
Regin har idag fået sit bevis fra skolen så han er godt på vej ud i det håre politijob.Han kommer nu til Vejle igen og Sus tager til KH til august, sådan er livet også, kærlighed på afstand, men engang er de vel i den samme by på samme tid
rigtig god sommer til alle i familien.Vi holder ferie i Irland i år sammen med Henrik og Inge (golf og oplevelser) kælig hilsen her far Orionvej

Bente og Ivan sagde ...

Kære Ane og Peter.
Det var da en glædelig nyhed. Tillykke med det og vi ønsker jer en rigtig god graviditet og fødsel, selv om I ikke selv må bestemme, hvordan det skal foregå.
Vi var i sidste uge en tur i Alsace sammen med Berit + familie. Havde en rigtig dejlig tur med masser af oplevelser og hygge.
Jane og drengene er i Frankrig sammen med club tur. Og Mette + familie er lige nu på Sct.John efter 1 måned i Florida. Så vi er spredr for alle vinde i øjeblikket.
Vi ønsker også alle i familien en rigtig god sommer.
Kærlig hilsen
Ivan og Bente