torsdag den 3. juli 2008

Chäserrugg - panoramaer til alle sider


Nu tynder det ud i flokken. I forgårs kørte Johan og Christian hjem, og i går smuttede Bente og Ivan, Karin og Gert. I dag ved 18 tiden er det så vores tur.
I går var vi på endnu en fantastisk fællestur til Chäserrugg, som er en bjergtop med helt eventyrlige panoramaer hele vejen rundt. Se opturen - klik på overskriften.
Efter første etape gik det videre med en stor kabinelift til 2.262 m o.h.


Vi havde kørt omkring 75 km rundt om det bjerg vi bor på - alligevel kunne vi se næsten lodret ned på den sø, vi har her uden for vinduerne. Sådan er det jo i bjergene.

På Chäserrugg er der nogle meget overkommelige vandreture, som simpelthen giver panoramaer, der siger spar to til alt - hvis man er fascineret af bjerge! Et lodret kig ned på byen Walenstadt, et kig til den anden side går langt ind i Østrig, og så var der ellers både paraglidere, modelflyvere og rigtige fly som underholdning.

Desuden en flora som i en botanisk have. Og heldigvis var vi - som vi har været hele tiden - begunstiget af et rigtig flot vejr.
Børnene nød godt af en spændende legeplads med trambolin og meget andet.
Ude midt på højderyggen blev vi trommet sammen til en gang kage - meget speciel schweizisk kage a la nusstorte - som Lene på en eller anden måde havde fremtryllet.

(Husk - alle billeder bliver større ved at klikke på dem)



Nu lakker det så mod enden - efter et samvær i familien, som jeg vil betegne som enestående. Da vi var flest, var vi 27! Jeg har ikke på noget tidspunkt i de næsten to uger bemærket så meget som en spids bemærkning. Alt er foregået i en stemning af godt humør og hjælpsomhed. Det kan vi godt være stolte over.
Det var bare ærgerligt, at der var nogle, som måtte blive hjemme og holde Danmark i gang!
Måske kan vi gøre det igen om nogle år?
Med kærlig hilsen - skriverkarlen.

Ingen kommentarer: