lørdag den 12. juli 2008

Tak forsidst

hej allesammen
ogsaa vi her fra Schweiz siger tak forsidst. Vi syntes ogsaa det har väret allertiders ferie. Sidste lördag ville Laila til Amden igen, hun mente I var der stadigväk, baade hun og Janik har nyt det. De er nu taget paa ferie i Wallis. Lidia og Karsten er taget en tur til Paris, det tager kun 4,5 timer fra Zürich, saa de to gamle sidder her tilbage og nyder regnvejret. Vi har lige nydt en
sild med snaps, desserten var lakrids. Vi takker mange gange for gaven som vi fik, det med spillet ändre vi, da alle vores venner kun har dog hovedet. Saa Werner og jeg er blevet enig om, at vi gerne istedet vil bruge pengene til en dagstur til Tirano (I) vi körer over Zürich , Chur, Albulapass,Engadin,Berninapass, Tirano. I faar enrejsebeskrivelse her i bloggen.
Kärlig hilsen Werner Mie

2 kommentarer:

Karin og Gert sagde ...

Hej Mie og Werner - og hele flokken.
Sild og snaps, det er godt,men lakrids bagefter hm,hm var det godt?
Nå, men det er jo jeres sag, godt atI hitter på noget andet end spil, det lyder ret godt med den tur I har planlagt,lidt misundelig er man vel!!
Turen fra Amden og til Quiten (staves det sådan?)sidder lidt i os endnu!!Tandemspring kan være lidt en overskridelse af nogle grænser, men den tur, på den smalle sti,har gjort et ganske andet og farefuldt indtryk, for søren da Thomas må da haft mareridt p.g.a.vovelysne danskere.
Vi nød også regnvejr igår, så nu kan vi rigtig få tiden til at gå i haven, hvis eller varmen vil blive ved.
Emilie,Ane og Peter er kørt til Fyn på ferie, de har lejet en campingvogn så stor at Peter og Emilie mente de måtte ha`walkie/talkie med!
Christian og Anne smutter til Spanien næste søndag og "rosinerne" (Johan)og Nete har foreløbig plan om at skulle et smut til Læsø i uge 32, og så,ja pludselig er den sommer gået. Ha´det godt allesammen, vi ses.
Hilsner fra
Gert og Karin

Mie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.