lørdag den 8. november 2008

Billedrammer

Hej igen

Som I saa paa foregaaende indläg, havde Werner i torsdags vernisering. De förste billeder som 
gik, var dem som Gert (Skipper) har lavet rammerne til, der var endda en som gerne ville köbe rammmen, men uden billed, alsaa Gert du maa igang med at producerer. Ellers var Werner meget tilfreds med salget. 
Den näste vernisering er om 14 dage - dengang med jazzbogen som Werner har lavet sammen med Paul (formanden for jazzklubben). Bogen har 180 sider og 700 billeder, bogens titel er : jazz in Bülach- 40 jahre jazz in Bülach. Saa nu har han tid til at modtage "fremmed fra danmark".
I morgen har vi Bülacher dog-mesterskab, hos Peter og Heidi, Werner pröver at genvinde pokalen igen!
KH Mie

3 kommentarer:

ct sagde ...

Hvad er dog-mesterskab?

Mie sagde ...

Saa er du vist den eneste i famlien som ikke kender dette spil ! Vi piger har spillet det i KH, i Sörenberg, og Amden har vi ogsaa spillet det. Saa meld dig ved Ane og Peter , de har ogsaa dette spil, de vil sikkert spille det med dig. Det var Roland. der vandt denne gang. Jeg fik af Peter en masse vidio,bl.a. Babettes gästebud,fiskerne, skagens malerne, o.v.s. saa hvis I gerne vil se dem, saa kom forbi.
KH Mie

helene sagde ...

Det er Gert da pavestolt af, først at han har medvirket til Werners salgssucces, dernæst at han har rammer, der pryder Ch´ernes vægge.
kh Helene