onsdag den 12. november 2008

Nyt medlem af familien

Hej alle,

så er der lige tid til 5 min ved tasterne. Vores lille rækkehus er præget af oprydningskaos og ommøblering, så der kan blive plads til vores lillebror. Det nåede vi jo ligesom ikke inden hans hurtige ankomst. Når vi er mere på plads, skal vi nok smide nogle billeder af ham ind på bloggen.

Lige nu er vi hjemme på orlov - desværre ikke udskrevet endnu. Vi kom hjem onsdag i sidste uge og var så til kontrol vejning i mandags. Der havde han kun taget 40 gram på og det er ikke nok. Han skulle have taget 25 gram på om dagen. Derfor skal vi til vejning igen i morgen torsdag. Forhåbentligt går det bedre - ellers frygter vi, at vi bliver indlagt igen til sondemadning. Det er en frygt, vi har - vi har ikke "turdet" spørge, hvad der sker imorgen, hvis han ikke har taget nok på:-)

Vi krydser fingre og håber det bedste.

Mange tak for alle hilsenerne gennem mor og far. Det var dejligt.

Knus fra os.

2 kommentarer:

helene sagde ...

Hej Ane og Peter!
Vi ønsker jer tillykke med sønnen, trals han allerede ikke vil opføre sig ordentlig - det er nok et Peter gen - hvor skulle det da ellers komme fra?? hi hi Jeg håber der snart er styr på ham, så Emilie kan få en legekammerat - det venter hun nok på. Forældrene skulle jo også gerne snart til at nyde ham på fuld kraft,var det Osvald... øh har vi hørt hvad barnet hedder?
Kærlig hilsen
Helene

P.s. jeg tænker meget på jer.

Karen sagde ...

Hej Ane og Peter! håber at I kommer hjem igen i morgen nu er det på tide at I får lidt familie liv igen på hjemme bane, vi glæder os til at der bliver overskud til at vi kan se vidunderet.
kærlig hilsen
karen