søndag den 30. august 2009

Hej Her fra P.W.Vej
Mon I tænkte på, at igår om 5 år kan Carsten og Karen fejre GULDBRYLLUP, tænk engang og ha´så gammel en bror...........nå,han følger jo godt nok med tiden.... endnnu.
Ellers er alt vel her i huset, vi øver os rigtig på at passe småfolk. Har haft Philip siden igår middag,han er en meget fredelig og rar dreng, dog nægtede han at få børstet tænder!Det må forældrene ordne, sådan kan man heldigvis "løbe" lidt fra ansvaret.
Vi er også ved at glæde os til vores ferie i Prag, sammen ned Helene og Gert. Vi skal med bus og kan bare sætte os ned og slappe endnu mere af.Vi er væk fra 13.-20.sep.Ugen derefter går turen til København, vores "tøsetur". det glæder jeg mig meget til og det gør Gert sikkert også!!
Ja, dagene kommer bare og vi udfylder dem med det vi kan og vil,vores nyeste påhit er at plukke kantareller, men der skal man være tålmodig !
Tusinde hilsner til alle fra

Karin og Gert

1 kommentar:

helene sagde ...

Nu bliver jeg lidt nervøs, om I ser godt nok, til at kende disse kantareller - men smagen skulle være rigtig lækker - mon man skulle være heldig en gang?
Vi glæder os osse til turen.
Skønt vejr i dag d. 1. sep. himlen er så blå - jeg har sendt et foto til Tv2 vejret med rønnebær og den ih så blå himmel, gad vide om de vil bruge det - spændende.
Kh Helene