lørdag den 1. august 2009

Noget i den nordydske luft...

Hej Alle

Jeg vil starte med at sige at vi har været nødt til at benytte Ane og Peter's log ind, da vi havde glemt vores egen. Måske skulle vi have været mere aktiv her på bloggen....

Der er derfor ikke tale om, at Ane og Peter skal have tvillinger, men derimod at vi nu også har en lille en på vej.


Efter et behandlingsforløb på Fertilitetsklinikken på Dronninglund Sygehus som ikke i første omgang lykkes har vi taget sagen i egen hånd og har lige som Ane og Peter "klaret" det selv.

Fantastisk og vi går stadig her 14 uger inde i graviditeten lidt med armene over hovedet.

Termin er i starten af februar, så der bliver liv og glade dage i vores familie efter jul. Jeg har set et par stillingsopslag, der lå fremme oppe hos mor og far.... gad vide om de overvejer at genindtræde på arbejdsmarkedet med alle de børnebørn??


Håber at alle har en god sommer trods vejret. Nu vil vi tage en tur til Læsø med de kommende farmor og farfar samt en tur til Spanien næste uge.

Mange kærlige hilsner fra Anne og Christian.

Vi ses.

3 kommentarer:

Bente og Ivan sagde ...

Det var dog en herlig nyhed. Tillykke med det. Vi ønsker jer en rigtig dejlig gravitet uden alt for meget kvalme mm. Men det er I måske ovre!!!
Jamen det kører da bare i det nordjyske. Der bliver et par fætre og/ eller kusiner, der kan få fornøjelse af hinanden. Og de kære bedsteforældre får hænderne fulde. Måske de skulle åbne en pasningsordning!!!
Vi ønsker jer alt godt og rigtig god ferie.
Kærlig hilsen
Bente og Ivan

Karen sagde ...

Hej Anne Og Christian! alle tider nyhed, held og lykke, vi glæder os på jeres vegne
kærlig hilsen
fra "Bakken"

helene sagde ...

I kommer da med den ene gode nyhed efter den anden norden fra.
Tillykke med det Anne og Christian,
det bliver spændende - så skal I ha`gang i opdrager talenterne - det går nu nok - ellers har I jo nogle kloge hoveder at trække på.
held og lykke til.
Kærlig hilsen Helene