mandag den 30. november 2009

Da eleven blev til politibetjent




Herlig weekend i København

Næsten hele familien, dog ikke Emilie, Philip og Peter, var i hovedstaden for at se, om Johan klarede skærene og fik overrakt beviset på, at han kunne indgå i den danske politistyrke. Netes familie Poulsen var også med.

Han klarede det, og det var et meget lykkeligt og afslappet par, der forlod politiskolen, men selvfølgelig også noget vemodigt, for som vi kunne fornemme, så har Johan været en rigtig god kammerat og en vellidt elev.

Derefter festede vi på Dannebrogsgade med mexikansk mad og rigtig god rødvin m. m. Vi havde en rigtig god aften med snak, grin og spil.

Lørdag var vi på strøgtur. Om aftenen gik tuten til Tivoli i regnvejr. Flot juleudsmykning og flot lysshow ved søen. Vi faldt i Grøften for spise. Da vi kom på ret køl igen, var det blevet tørvejr og måneskin, så vi tog en ny omgang i haven uden paraplyer.

Alt i alt må vi sige,at vi havde en fantastisk weekend og de to tykmavede klarede det med bravour.

Kærlig hilsen

Karin og Gert

4 kommentarer:

Karen sagde ...

tillykke til johan og forældre, håber I huskede at give ham en krammer fra os på bakken.Et nydeligt par på billedet. Vi havde også et Stålende vejr.i KH da vi var der for 14 dage siden. Vi var bare kulturelle vi var til bogmesse. men vi var på Pilealle og få flæskesteg, og næste aften i "Klubben" og få stegt flæsk og persille sovs. Den 26. marts er det Susannes tur,
hvis alt går vel.kærlig hilsen til alle karen

ct sagde ...

Godt gået, Johan!
Hilsen Carsten

helene sagde ...

Hip hip hurra for Johan - ja de ser virkelig tilfredse - det unge par. Jeg tror også hans forældre er stolte over deres lille dreng.
Kærlig hilsen
Helene

Bente og Ivan sagde ...

Vi var slet ikke i tvivl om han klarede den. Godt gået Johan og et stort tillykke fra os. Både til Johan, Nete og hele den øvrige familie.
Kærlig hilsen
Bente og Ivan