tirsdag den 9. februar 2010

Amalie




Hej Alle

Nu er det et faktum, at konkurrencen om at blive verdens sødeste baby er slut. Det blev officielt d. 31/01 2010, da denne lille pige kom til verdenen....:-)

Efter en relativ hurtig, men lidt hård fødsel for moderen blev vi forældre til Amalie. Hun vejede 3570 gram og målte 52 cm. Efter en lille tur til Aalborg Sygehus og en MR-scanning fik vi vished for, at den manglende funktion i begge Anne's ben ikke skulle have andet behandling end at tiden bare skulle afhjælpe. Vi kom derfor hjem i onsdags og har nu en 14 dage, hvor vi begge skal lære vores barn at kende og skifte, give mad, skifte, give mad og skifte igen...:-) Skønt og generelt en KÆMPE oplevelse.

Mon ikke Schrivers Pasning A/S snart har en stillingsannonce i de lokale medier ift. en udvidelse af medarbejderstaben??

Glæder os til at vise hende frem til Jer.
Kærlig hilsen Amalie, Anne & Christian

6 kommentarer:

Bente og Ivan sagde ...

Kære Anne og Christian.
Rigtig hjertelig tillykke med jeres lille Amalie. Ja, I har ret, hun er sød og dejlig. Som en baby jo altid er. Og hvis fam. Schriver indrykker en stillingsannonce ang. hjælp til deres lille firma, så kunne jeg godt finde på at søge, og på den måde få fingrene i famliens dejlige babyer!!!
Håber, Anne snart er ok igen.
Vi ønsker jer alt godt fremover.
Bente og Ivan

Mie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mie sagde ...

Käre Anne og Christian

ogsaa her fra Bülach önsker vi hjertelig tillykke, Megen pasning kan det jo ikke väre naar barnet sover som her, men yndig er hun. Vi önsker jer alt godt og mange gode oplevelser med Amalie.
KH Werner og Mie

Karen sagde ...

Også tillykke endnu engang herfra, hun ser rigtig dejlig ud
Kærlig hilsen
Karen

helene sagde ...

Gert og jeg ønsker jer et stort tillykke med tøsen - Amalie - hm - sødt navn - pokkers - så skulle efternavnet ha` været Borg, men det kan vel købes. Lykke og held med hende.
Kh
Helene