mandag den 1. februar 2010






Hej alle,
så kunne vi tage os sammen til at få nogle billeder smidt på bloggen.
Dette er vores nye vidunder, der skal hedde Alba.
Hun kom til verden 7. januar ved kejsersnit midt i al den sne. Vi kørte til Aalborg aftenen inden, for at være sikre på at kunne komme derud.
Så Schrivers Pasning A/S kom over til Philip og Emilie og var der om natten, da bilen ikke kun forcere snemasserne på Peter Willemoesvej.
Vi tog til til Aalborg og indlogerede os på Patienthotellet. Næste morgen gik vi over på Sygehuset og sad så og ventede til kl. 9.30, hvor det blev vores tur på operationsstuen.
Og igen gik det ikke helt som det skulle - nu er det slut med de børn.....
Bedøvelsen i ryggen virkede ikke helt efter hensigten, da jeg kunne mærke, at de var ved at klippe sig vej ind til livmoderen. Narkoselægen blev så enig med mig om, at jeg hellere måtte komme i fuld bedøvelse. Det var vi noget trætte af, men det andet gjorde simpelthen for ondt. Så midt i operationen sadlede de om og Peter røg ud og jeg røg væk!
Det var Peters "held" - nu var der nemlig god tid med jordemoderen efter Alba var kommet ud, så han fik vist fosterhinden, moderkagen og livets træ. Pisse snyd - jeg lå bare og var bedøvet.
Nå, men Alba kom godt ud og det var det vigtigste. Hun trives i bedste velgående og er en nem lille en - eller det vil sige ikke helt så lille. Hun var 53 cm og vejede 4380gram ved fødslen.
Vi nød de 14 dage Peter havde efter fødslen og nu er hverdagen så småt ved at melde sig. Men ikke helt, da Schrivers Pasning A/S kommer hver eftermiddag for at hjælpe med Philip, da jeg ikke må løfte ham endnu. Det er super med nogle gamle, der går hjemme.
Kærlig hilsen fra
Alba, Philip, Emilie, Peter og Ane

4 kommentarer:

Mie sagde ...

Ja det er vel nok nogle dejlige börn I der presenterer,
vi önsker hjertelig tillykke. Det lyser rigtig ud af Emlie , hun er väldig stolt, men det er foräldrene sikkert ogsaa.Vi önsker jer alt godt!

KH Werner og Mie

Karen sagde ...

dejligt at se jeres 3 dejlige børn, kæmpe tillykke endnu engang. Og tillykke med den lille nye "Schriver" kusine også, håber at det snart bliver ok også der
kærlig knus fra "bakken"

Bente og Ivan sagde ...

Her fra Lind skal der også lyde et stort tillykke med familieforøgelsen. Dejligt at det trods alt gik godt.
Hvor er det nogle dejlige billeder af tre skønne børn. Vi ønsker held og lykke med dem alle tre.
Kan da lige fortælle, at jeg sammen med tre andre piger (tidligere Midtbank) har patent på navnet Alba. Vi har faktisk en klub, der hedder sådan, men vi afgiver gerne patentet til jeres Alba.
Kærlige hilsner
Ivan og Bente

helene sagde ...

Vi siger også tillykke til jer - Alba er da et meget sødt navn - det havde været perfekt, hvis efternavnet var Tros... hi hi
Kærlig hilsen
Gert & Helene