tirsdag den 13. juli 2010

Camping på Ærø.....



























Hej familie!
Vi har været på den skønne sydhavs-ø Ærø. Cyklerne skulle med, for der var nok ikke så mange bakker derovre - men ak vi blev klogere og ømmere, i den del der sidder på sadlen, men hvor er det en smuk ø - og meget fredeligt.
Vi besøgte selvfølgelig Ærø`s bryggeri - de laver nogle gode øl, men naturligvis ikke så gode som Gerts.
Til golfnørderne! - der er en fantastisk udfordrende bane, lige ud til havet, så man skal tage højde for vinden fra alle verdenshjørner, lyder det ikke svært? I må over og støtte dem, økonomien halter en del, men hvor gør den ikke det?
Efter Ærø ville vi nogle dage til det sydfynske, men vi blev også ramt af varme, 31 grader, så vi begyndte at længes hjem efter vores kølige kælder, og hvor er det dejligt med AC i bilen.
Nu tænker vi over næste tur.
Kærlig sommerhilsen
Gert & Helene
P.S. Vi går forhåbentlig i luften den. 31. juli

4 kommentarer:

Mie sagde ...

Hallo Gert og Helene

Ja det ser ud til at I rigtig hygger jer. Hvor er det skönt paa AErö. Der kunne jeg ogsaa tänke mig at komme ned. Hvad er det for en bro I sejler under?

KH Mie

helene sagde ...

Det er Svendborgsund Broen - fra Fyn til Tåsinge.
Kh Helene

Bente og Ivan sagde ...

Hej Helene og Gert.
Det lyder da rigtig hyggeligt..
Var I ikke så tæt på vandet, at I kunne svale jer lidt i det?
Men det lyder ikke så godt med jeres ballontur. Det ville vi gerne have overværet, men da er vi i Tyrkiet med Jane og drengene. Øv-øv. Men vi ønsker jer en rigtig god og flot tur! Og glæder os til at høre nærmenre,
Kærlige og varme sommerhilsner fra os.
Bente

Karin og Gert sagde ...

Hej fra os på P.W.Vej.
Så har vi været et smut på Læsø for at besøge Ane og Peter. Vi havde rigtig fint vejr og øen er fuld af turister, men der hvor de bor mærker de dem ikke.
Ærø...........kan godt huske de smukke badehuse, meget specielt og Ærøskøbing er en hyggelig by. Da vi var der for ca.6 år siden, havde de det også svært med økonomien og vi fik en historie om "Interne" kampe , ligesom der var mellem Elling og Strandby !!! Ak ja det er sikkert ind imelllem barskt at bo i et lille samfund.
Nu tænker vi over, hvad weekenden skal fordrives men, hej til alle
Karin