fredag den 9. juli 2010

Sommervarmen






Vi flygter fra 33°C sommervarmen op til bjergene! Paa 2250 M.ü.M er temperaturen meget tilpas og vi nyder foraaret i bjergene og det pragtfulde panorama. Bjerget hedder Planplatten og ligger i Berner Oberland (ved Brünig-Passet).
Hvad laver egentlig i andre pensionister i familien?
k.h. Werner + Mie

5 kommentarer:

Karen sagde ...

jeg arbejder, en enkelt fridag i denne uge, i den næste uge 2 dage hvoraf den ene skal bruges til at spille golf. har lige haft tvillingerne på besøg et par dage, de er nu på vej til Norge i 3 uger
kærlig hilsen
Karen

ct sagde ...

Fantastiske billeder!
Vi skal til Færøerne i august - ellers arbejde og familie ...

Karin og Gert sagde ...

Ja, altså dette panorama har vi jo ikke en kinamands chance for at "svare" igen på..............men nu kan vi jo tage til HAVET og forsøge at fange et stemningsbillede der, det kan I da ikke ,ha,ha
Uh, hvor vi glæder os til at komme ned i bjergene til august.
KH
Karin

Mie sagde ...

Hej igen,
ja det var jo lige det der skulle til for at faa lidt gang i bloggen! Det er ikke fordi vi tror, at I ikke laver noget,
slet, slet ikke fordi det gör I jo.Det er iövrig Werner der har skrevet, her er der andre regler, den der skriver sätter sit navn först. Men dit udtryk Karin en kinamands
chance maa du oversätte? Aldrig hört. Idag tilbringer dagen innendörs , der bliver 33 °,saa det kan väre vi begynder paa at göre hovedrent som Karin, men vi kan ikke stille möblerne udenfor. iaften tager vi til Rorbas.
KH Werner og Mie

Bente og Ivan sagde ...

Hej allesammen.
Ja, her i Lind ligger vi heller ikke på den lade side!!! Fredag aften havde vi ivans søstre + mænd til grilaften. Kunne sidde på terrassen til kl 23.30 og nyde en sand tropeaften. Har lige været ude at spille golf med Anna Grete og GRegers. Får Jane på besøg til stegt flæsk og persillesovs i aften. Drengene er på ferie hos Dan i næste uge. Hvis I ikke allerede har hørt det, har de jo mistet Sille i den uge, hvor Mikkel var i Estland med juniorholdet og Lasse i sommerhus med 9 kammerater. Det var virkelig en sorg for dem alle. Ja også for os.
Ellers får vi Berit og børnene på besøg et par dage i den kommende uge, og skal så til Bork i sommerhus ugen efter med Berit + familie. i uge 30 tager vi til Tyrkiet med Jane og drengene. I sidste weekend var i Korsør. Mette er sygemeldt i øjeblikket. Har igen fået opereret i det dårlige knæ.
Og ellers går vi også og nyder den dejlige sommer.
Så nu mangler vi bare at høre hvad de går og laver i Hobro og omegn!! Hvornå mon den her ballontur skal løbe af stabelen?
De varmeste sommerhilsner herfra.
Bente og Ivan