tirsdag den 10. april 2012

J.L. Varmingsvej 10, Brejning, 7080 Børkop.




Så er vi rykket ind i vores nye hus. Det skete omkring den 1. april, med kæmpe hjælp fra bl.a. mor og far og Regins forældre - TAK til dem.

Vi er efterhånden ved at være på plads, og vi er rigtig glade for at være her. Her er utrolig lækre omgivelser, skøn udsigt(øverste billede - Lillebæltet i horisonten) og ca. 1 km. til vandet.

Som I ser på de to nederste billeder, så er det sådan huset står nu, og græsset er lige sået. Det anden øverste billede bliver det endelige resultat, men fugten skal først trække ud af huset, inden det bliver vandskuret. Det bliver måske først til næste forår. Til sommer fixer de vejen, og efterfølgende sætter de hækken, som skiller vores grund fra vejen.

Det er sådan det ser ud udvendig. Er I nysgerrige på hvordan det ser ud indvendig, så kig endelig forbi, vi gir en kop kaffe. Adressen står i overskriften.

Vores nabo er Spa Comwell hotel Brejning, så det kan kombineres med en lækker spa oplevelse. (min kollegas kone er chef for spa, så se dette som et kommercielt indslag)

Håber at i alle har haft en god påske - Christian, jeg sætter dig lige i forbindelse med DGI's Verdenshold - absolut du har en fremtid der!!! ;-)

Vi glæder os til uventet besøg!

Mange hilsner
Susanne og Regin

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej J.L. Varmingsvej dejligt at se jer på bloggen. Hvordan får vi trappen til Udhuset sydover? Knus mor

Anonym sagde ...

Hej fra P.W.Vej i Frederikshavn, Det er da er skønt hus I der har kapret jer,og stedet ser jo ret godt ud, nu glæder vi os til at Susanne bag en græsslåmakine, altså bag og ikke på en maskine, hi, hi.....tillykke med jeres hus., siger Gert og Karin

helene sagde ...

Nej hvor ser det skønt ud - et stort tillykke med jeres sprit nye hjem - knus fra Hjerting

Mathias, Amalie, Anne & Christian sagde ...

Tillykke med Jeres nye hus. Det ser rigtigt godt ud!!
Ja nu er det ikke fordi jeg ikke tidligere har haft dialog med Verdensholdet og jeg skal jo nok snart have sikret mig økonomisk - bare lidt svært her i 2012 pga. OL...

Anonym sagde ...

Vi vil også gerne ønske tillykke med det nye hus. Det ser da bare rigtig godt ud på billederne. Vi glæder os til at ´se det "live" på et eller andet tidspunkt.
Ivan og Bente

Susanne sagde ...

Tak allesammen... Vi er så glade for det :-) Lige for at slå streg under, så er rollefordelingen sket her i hjemmet - Det er REGIN der slår græsset :-) Jeg vimser bare rundt og får det til at dufte af lavendel :-)

Og igen, er I på kanterne, så kig endelig ind ;-)