fredag den 11. januar 2008

Thomasen familieblog

Vil I være med?
Helene og undertegnede er blevet enige om, at det kunne være en god idé at oprette en familieblog, hvori vi kunne fortælle de små og store ting, som overgår familien - men som ikke ville komme videre uden denne blog.
Foreløbig prøver Helene og jeg - og så vil vi indbyde alle til at deltage efter lyst.
Om bloggen:
* Vi bestemmer selv, hvem der skal kunne se den. Det er kun de inviterede. Alle andre forhindres af passworth. Hele familien er inviteret.
* Det er ikke særlig kompliceret, når først man er kommet på første gang. Det kan godt give lidt bøwl at starte, men det finder man ud af - evt. med lidt hjælp.
* Man kan let lægge billeder ind.
Kærlig hilsen Carsten

5 kommentarer:

Mathias, Amalie, Anne & Christian sagde ...

Hej Alle
Et rigtigt godt tiltag som jeg håber som mange som muligt vil/kan benytte sig af. Vi på Elmevej oplever jo selvfølgelig ikke så meget som dem der tit og ofte er ude i verdenen. Jeg kan dog hermed roligt love Jer alle en løbende opdatering på hvordan sæson 2008 forløber for SEIF's serie 3 hold fodbold:-) Ligeledes kunne vi også diskutere SAS-ligaen og hvem der fører den - fik I den i Midtjylland???

Første indlæg herfra og jeg glæder mig til følge bloggen fremover.

Kærlig hilsen

Christian

Alba, Philip, Emilie, Ane og Peter sagde ...

Hej alle,
det er den bedste ide, de gamle har fået i mange år.....
Vi er klar på at dele vores fantastiske hverdag med jer. Pas på, det kan koste adskillige tastaturer, når i banker hovedet ned i bordet af kedsomhed...!

Kærlig hilsen

Ane og Peter

Karin og Gert sagde ...

Nu er det ikke fordi vi ligger under for vores herboende børns meninger, men vi synes også det er en god ide med dette nymodens "noget". Jeg nyder den milde vinter, med de aktiviteter det bærer med sig.
Ja, ja mon han blir ved med at nyde tilværelsen, konen har nemlig sagt sin stilling op og får "fri" til april, freden på P.W.Vej er forbi.Det høre I nok nærmere om senere, men støt ham endelig i at gå hjemme fra ind imellem!!

Bente og Ivan sagde ...

Hej allesammen.
Det er da en rigtig god ide, for vi ser jo for lidt til hinanden. Vi mangler iøvrigt Jeres hjælp. Vi skal bruge vore bedsteforældres navne, fødsels- og dødsdatoer. Er der nogen der kan huske dem ?? - (Utroligt så hurtigt man glemmer) og er der nogen der har en net-henvisning til huset i Schweitz, så ville det også være rigtig dejligt.
Ellers går det godt. Vi var ude at se vor gamle kirke i Gjellerup, som er blevet restaureret, så det vil noget - og den er blevet rigtig smuk. På søndag skal vi ind i Herning Kongrescenter og høre Sigurd Barret og Radioens Big Band det glæder vi os rigtig meget til.
Jeg håber Jane eller Lasse vil kommentere SAS ligaen - . De er begge store FCM - fans. Vi synes livet er for kort til herrefodbold.
Med venlig hilsen

Bente og Ivan

Karin og Gert sagde ...

Idær til Bente og Ivan
Bedstefar i Røgen fyldte år 31.aug., døde i sommeren 69, efter 5.juli.....
Bedstemor i Røgen fyldte, hun ikke år 26.maj? Hun døde ?? Spørg Hanne, hun ved det sikkert.
Bedstefar i Sorring døde 26.feb.73, men hans fødselsdag, var det ikke i nov.
Bedstemor i Sorring hun er totalt smuttet for mig, men spørg faster Lilly.Mon det var en hjælp?